Intimiteitscoaching

Last van seksuele uitdagingen? Dan is intimiteitcoaching iets voor jou!

Voor (jonge) vrouwen die tegen verschillende uitdagingen aanlopen op het gebied van seksualiteit en intimiteit

En je vind het te spannend om hiervoor bijvoorbeeld een huisarts te bezoeken

Maar dat lukt nu nog niet vanwege je intimiteitsproblemen

intimiteitscoach
intimiteitscoach

Van uitdagingen rondom seksualiteit en intimiteit naar innerlijke vrijheid

Stel je eens voor hoe het zou zijn om een vrouw te zijn die volledig vrij is van intimiteitsproblemen, en een diep gevoel van vreugde en zelfvertrouwen ervaart op het gebied van seksualiteit.

In deze toekomst zie je jezelf stralen met innerlijke kracht en veerkracht. Je voelt je volledig comfortabel en in harmonie met je lichaam, waardoor je je seksualiteit volledig kunt omarmen. Je hebt een diepe verbinding met je partner, waarin jullie samen een intieme en bevredigende relatie opbouwen, gebaseerd op vertrouwen en open communicatie.

Je voelt je vrij om je wensen en verlangens te uiten, en je weet dat ze gehoord en gerespecteerd worden. Je hebt geleerd om te ontspannen en te genieten van het moment, zonder belemmerd te worden door negatieve gedachten of angsten. Je ervaart een diep gevoel van seksuele tevredenheid en vervulling, waardoor je leven in alle aspecten floreert.

Stel je voor hoe het zou zijn om deze innerlijke transformatie te ervaren, en te ontdekken dat je seksualiteit een bron van vreugde en empowerment kan zijn.

Lees verder en ontdek de mogelijkheden die voor je liggen. Samen kunnen we werken aan het realiseren van jouw dromen en het creëren van een toekomst waarin je volledig kunt genieten van je seksualiteit en jezelf kunt omarmen met liefde en acceptatie.

Ontdek de weg naar seksuele bevrijding en een leven vol vreugde en verbinding

Ik ben Naomi Hoogenboom en ik ben seksuoloog en intimiteitscoach.

Intimiteitscoaching is gericht op het bieden van een veilige en ondersteunende omgeving, waarin je jezelf kunt uiten zonder oordeel. We zullen samenwerken om inzicht te krijgen in de specifieke uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd en op maat gemaakte strategieën ontwikkelen om deze te overwinnen.

Of je nu worstelt met een laag libido, vaginisme, pijn tijdens de seks, communicatieproblemen met je partner of andere seksuele kwesties, ik sta klaar om je te begeleiden naar een leven van seksuele vrijheid en vervulling.

Geef jezelf de kans om een leven te leiden waarin seksualiteit een bron van vreugde en verbinding is. Je verdient het om volledig te genieten van een gezonde en bevredigende seksualiteit, en ik ben er om je te ondersteunen op deze reis naar seksuele bevrijding.

Een leven vol seksueel zelfvertrouwen, zonder schaamte en onzekerheid… Hoe fijn zou dat zijn?!

Zelfverzekerd

Na intimiteitscoaching voel jij je weer zelfverzekerd of jouw seksuele zelf! Je voelt geen schaamte of onzekerheid meer over je intimiteitsproblemen.

Informatie

Na intimiteitscoaching weet jij hoe je intimiteitsproblemen zijn ontstaan en heb je tools geleerd die je kunt blijven inzetten om deze intimiteitsproblemen niet meer te hebben.

Zelfkennis

Na intimiteitscoaching weet jij meer over je seksuele zelf, wat je seksuele voorkeuren zijn, wat je grenzen zijn en hoe je deze aangeeft.

Wat houdt hulp van een intimiteitscoach precies in?

Samen ontdekken waar je precies tegenaan loopt, hoe deze problemen zijn ontstaan en wat je kunt inzetten om deze problemen aan te pakken. Alle onderwerpen op het gebied van seksualiteit en intimiteit zijn bespreekbaar.

Ik bied jou persoonlijke begeleiding en maatwerk. Ik begrijp dat iedereen uniek is en benader jouw behoeften op een individuele manier. Je krijgt specifieke ondersteuning die is afgestemd op jouw situatie.

Ik help je bij zelfreflectie en zelfbewustzijn. Je leert jezelf beter begrijpen, inclusief je sterke punten en uitdagingen. Dit inzicht is vaak de eerste stap naar groei en verbetering.

Als je duidelijke doelen wilt stellen en deze wilt bereiken, kan ik je helpen bij het formuleren van doelstellingen en het ontwikkelen van een actieplan om ze te verwezenlijken.

Vergeet mij nietjes
bloem

Na de hulp van mij als intimiteitscoach heb jij...

… een dieper begrip van jouw seksualiteit en intimiteitsbehoeften

… verbeterde communicatievaardigheden voor het delen van je wensen, grenzen en verlangens

… meer vertrouwen in je eigen lichaam en seksuele identiteit

… technieken geleerd om op een ontspannen manier seks te hebben

… een gezonde en bevredigende seksuele relatie met jezelf opgebouwd

Aan de slag met je uitdagingen rondom seksualiteit en intimiteit?

Intimiteitscoaching

Ga voor zelfvertrouwen, zelfverzekerdheid en intiem geluk!
60 per uur
  • Kijken naar waar je tegenaan loopt
  • Meer balans en rust in je hoofd en leven
  • 60 minuten online via Zoom
  • Aan het einde van het gesprek opdrachten om zelf actief aan de slag te gaan
top
© 2024 Private Balance coaching - Powered by Maatos