Mental coaching na herstel eetstoornis en/of depressie

Van overleven naar voluit leven

Overwin beperkende gedachten en overtuigingen die na het herstel van je eetstoornis en/of depressie nog aanwezig zijn

Je bent hersteld van je eetstoornis en/of depressie, maar loopt nog steeds tegen uitdagingen aan...

Ben je hersteld van een eetstoornis of depressie, maar merk je dat je nog steeds vastloopt door belemmerende gedachten en overtuigingen? Je bent niet de enige. Als ervaringsdeskundige en mental coach help ik vrouwen om deze obstakels te overwinnen en voluit te leven.

intimiteitscoach

Herken jij de volgende gedachten en overtuigingen?

Weet dat je hierin niet de enige bent die dit ervaart!

Het is oké als je jezelf herkent in deze stellingen. Het betekent niet dat je terugvalt, maar eerder dat je je bewust bent van de uitdagingen die je tegenkomt. Lees verder om te ontdekken hoe je deze belemmeringen kunt overwinnen en een krachtiger pad naar herstel kunt bewandelen.

Je wilt graag...

Je wilt graag een begripvolle en ervaringsgerichte begeleiding op maat. Als ervaringsdeskundige mental coach begrijp ik jouw unieke reis door eetstoornissen en/of depressie, en samen werken we aan een persoonlijk traject dat aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Je leert...

Je leert niet alleen technieken om met belemmerende gedachten om te gaan, maar ook om jezelf te waarderen en te omarmen. Als ervaringsdeskundige deel ik mijn inzichten en strategieën, zodat je concrete tools krijgt om na herstel positieve veranderingen in je leven te stimuleren.

Je kunt dan...

Je kunt dan met hernieuwd zelfvertrouwen en veerkracht het leven tegemoet treden. Door mijn begeleiding als ervaringsdeskundige mental coach ontwikkel je de vaardigheden om obstakels te overwinnen, jouw eigen kracht te ontdekken en een gezonde relatie met voeding en emoties op te bouwen.

Over mij

Mijn naam is Naomi Hoogenboom en ik ken het gevoel van worstelen met een eetstoornis en depressie als geen ander. Zelf heb ik er zo’n 10 jaar lang mee te maken gehad. In die periode heb ik verschillende therapieën gevolgd en ben ik meerdere keren opgenomen geweest.

De weg naar herstel was lang en zwaar, maar uiteindelijk werd ik hersteld verklaard. De therapie stopte, maar daarmee waren mijn struggles nog niet voorbij. Pas toen ik op eigen houtje verder ging, merkte ik hoeveel onzekerheden er nog waren. De vraag “En nu?” spookte constant door mijn hoofd.

Hoe moest ik mijn leven vormgeven zonder de eetstoornis en depressie als houvast? Wat betekende het om “gewoon” te leven? En hoe kon ik omgaan met de angst om terug te vallen?

Deze vragen brachten me op een nieuw pad: dat van mental coach. Door mijn eigen ervaringen te combineren met professionele kennis, wil ik nu andere vrouwen helpen die in hetzelfde schuitje zitten. Vrouwen die hersteld zijn, maar nog steeds worstelen met de nasleep van hun eetstoornis of depressie.

Ik ben ervan overtuigd dat je na herstel niet alleen kunt overleven, maar ook kunt bloeien. In mijn coachingstrajecten help ik je om:

– Jezelf te bevrijden van belemmerende overtuigingen en gedachten.

– Je zelfvertrouwen te vergroten.

– Je emoties te leren hanteren.

– Een gezonder en gelukkiger leven te leiden.

Ik weet als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om na een eetstoornis of depressie weer op eigen benen te staan. Maar ik weet ook dat het mogelijk is. Met de juiste begeleiding kun je je angsten overwinnen en je ware potentieel ontvouwen.

naomi hoogenboom

Het is oké om te worstelen

Het is heel normaal om te ervaren wat je nu doormaakt. Die belemmerende gevoelens en gedachten zijn geen teken van zwakte, maar eerder een bewijs van je menselijkheid en veerkracht. Het leven na herstel kan complex zijn, en het is begrijpelijk dat je je afvraagt hoe je nu verder moet. Het goede nieuws is dat je hier niet alleen voor staat.

Mental coaching kan een waardevolle bron van ondersteuning zijn in deze fase van je reis. Als mental coach werk ik samen met jou om de diepgewortelde overtuigingen en patronen te onderzoeken die je wellicht belemmeren. Het is een proces van zelfontdekking, waarbij we samen kijken naar jouw unieke krachten en hulpbronnen.

Mental coaching biedt praktische tools en strategieën om positieve veranderingen in je leven te stimuleren. Samen zullen we werken aan het opbouwen van zelfvertrouwen, het herkennen en veranderen van niet- helpende gedachtes en gevoelens, en het creëren van een evenwichtig en vervullend leven.

Wil je ontdekken hoe mental coaching jou kan helpen op jouw pad naar groei en welzijn?

Ik nodig je uit om een gratis adviesgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek kunnen we kennismaken, jouw specifieke uitdagingen bespreken en bekijken wat ik voor jou kan betekenen. Geen verplichtingen, alleen een openhartig gesprek om te zien of we samen aan de slag kunnen gaan. Je staat er niet alleen voor, en ik kijk ernaar uit om je te ondersteunen op jouw weg naar een positieve en betekenisvolle toekomst. 

mental coaching

FAQ

Mental coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding die gericht is op het helpen van individuen bij het verbeteren van hun mentale en emotionele welzijn, het ontwikkelen van positieve denkpatronen, het aanpakken van belemmerende overtuigingen en het bereiken van persoonlijke doelen. Het omvat vaak technieken voor emotionele regulatie, zelfreflectie en positieve mindset. Ik bied ondersteuning en begeleiding om mensen te helpen beter om te gaan met stress, angst, onzekerheid en andere emotionele uitdagingen. Het doel is om cliënten te empoweren en hen in staat te stellen een gebalanceerd en vervullend leven te leiden.

Mental coaching gaat niet over het aanreiken van magische antwoorden, maar eerder over het samen verkennen van jouw innerlijke wereld, het begrijpen van jouw emoties en gedachten, en het vinden van manieren om ermee om te gaan. Het succes van deze reis hangt grotendeels af van jouw inzet, motivatie en bereidheid om actief deel te nemen aan het proces. Het is een samenwerking, waarbij ik jou ondersteun terwijl jij de stappen zet om jouw doelen te bereiken.

Door middel van mentale coaching kunnen we samen werken aan het identificeren en aanpakken van de emotionele uitdagingen die je tegenkomt, het ontwikkelen van effectieve coping-strategieën, het omvormen van niet-helpende gedachten en het stellen van realistische doelen die bij jou passen. Het is een reis die gericht is op het verbeteren van jouw emotionele welzijn, het versterken van jouw zelfvertrouwen en het verbeteren van jouw stressmanagementvaardigheden.

Maar laten we eerlijk zijn, echte verandering komt niet van de ene op de andere dag. Het vergt tijd, toewijding en consistentie. Mentale coaching kan een waardevolle aanvulling zijn op jouw groeiproces, maar het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben. Ik kan je begeleiden, inspireren en ondersteunen, maar uiteindelijk ligt het succes in jouw handen. Jij hebt de kracht om de gereedschappen die we samen ontdekken te gebruiken om jouw leven in positieve zin te veranderen.

Je zit na het gratis adviesgesprek nergens aan vast. Je mag zelf besluiten om een traject met mij aan te gaan of niet. Ook hoef je dat niet direct te beslissen, maar mag je hier even over nadenken. Het belangrijkste is dat jijzelf gemotiveerd bent om te werken aan jezelf en dat jij en ik een klik hebben. Daarnaast is het ook heel belangrijk dat jij je veilig en vertrouwd voelt bij mij.

Wanneer je na het gratis adviesgesprek besluit om samen met mij aan jezelf te werken heb je twee opties:

1. Losse sessies van 60 minuten afnemen naar behoefte, deze losse sessies kosten €60,-

2. Een pakket van 5 sessies afnemen welke je ook zelf in kunt plannen naar behoefte, dit pakket kost €237,-

top
© 2024 Private Balance coaching - Powered by Maatos