Mental coaching

Last van mentale uitdagingen? Dan is mental coaching iets voor jou!

Ben je op zoek naar hulp bij je mentale gezondheid? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als mental coach help ik je om je mentale veerkracht te vergroten, je doelen te bereiken en een gelukkiger leven te leiden.

Soms is alleen iemand die luistert naar je uitdagingen al genoeg om de uitdagingen aan te kunnen pakken

Samen gaan we jouw niet helpende gedachten uitpluizen en ordenen, zodat we er helpende gedachten tegenover kunnen zetten.

Samen gaan we orde scheppen in de chaos, zodat het makkelijker wordt om keuzes te maken.

mental coaching
mental coaching

Mental coaching helpt je op weg naar duidelijkheid

Je hebt het gevoel dat je al een tijd lang vastzit in patronen die je niet vooruit helpen, maar juist afremmen. Je hebt moeite met het nemen van beslissingen, je gedachten zijn één grote chaos en je emoties gaan alle kanten op. Elke keer als je probeert na te denken over de mogelijkheden, word je overweldigd door twijfel en angst.

Je hebt vaak negatieve gedachten over jezelf en je capaciteiten. Je denkt dat je niet slim genoeg bent of niet de juiste vaardigheden hebt om te slagen in iets nieuws. Niet-helpende gedachten belemmeren je om stappen te zetten in de richting van je doelen.

Deze emotionele en mentale onrust beginnen zijn tol te eisen op zowel je werk- als privéleven. Je voelt je vaak verward en gestrest, en je hebt het gevoel dat je gevangen zit in een vicieuze cirkel van besluiteloosheid en zelftwijfel.

Ik als mental coach kan je hierbij helpen. Ik bied je een veilige en ondersteunende omgeving waarin je je gedachten en gevoelens kunt uiten. Samen gaan we niet-helpende gedachten identificeren en vervangen door positievere en realistischere overtuigingen. We gaan samen kijken naar wat jij echt wilt in je leven en ik help je bij het ontwikkelen van een plan om je doelen te bereiken.

Samen gaan wij op weg naar verbetering

Hi! Ik ben Naomi Hoogenboom en ik ben mental coach.

Al vrij jong heb ik een eetstoornis ontwikkeld welke gepaard ging met een depressie. Ik heb hiervoor veel en lang therapie gehad en ben hier uiteindelijk gelukkig bovenop gekomen. Doordat ik deze dingen heb meegemaakt, heb ik ook veel verhalen van andere mensen meegemaakt. Ik heb leren luisteren naar mijzelf en naar anderen en heb geleerd mij ook in de ander te kunnen verplaatsen. Dit maakt dat vrienden, familie en kennissen altijd graag naar mij toekomen voor een luisterend oor en wat advies.

Uiteindelijk heb ik 8 jaar geleden mijn huidige partner mogen ontmoeten. Samen zijn wij een erotische winkel in Alkmaar gestart. Het is ons opgevallen dat veel mensen niet alleen voor het aanschaffen van producten naar de winkel komen, maar ook voor een luisterend oor en advies over uitdagingen die zij tegenkomen op seksueel gebied. Dit maakt dat ik mij hier verder in ben gaan specialiseren. Zodoende kunnen wij nu met veel kennis in huis goed advies geven aan mensen in de winkel.

Ik ben altijd in voor en goed gesprek en luister graag naar wat mensen te zeggen hebben. Ik ben ook een heel zorgzaam en empatisch persoon, dus ik zal mij vaak goed in kunnen leven in de situatie en geef graag advies of handvaten waar jij mee verder kunt. Ik vind het belangrijk om dit proces samen door te maken. Niets moet en niets is verplicht, jij hebt de regie over wat je mij vertelt en waar je wel en niet wat handvaten voor zou willen hebben.

Rust, duidelijkheid en balans in je hoofd

Rust

Samen gaan we overzicht creëeren, waardoor je meer rust gaat ervaren.

Duidelijkheid

Samen gaan we je gedachten en gevoelens ordenen, dit schept duidelijkheid waardoor je meer rust gaat ervaren.

Balans

We gaan kijken naar wat je doelen zijn en maken samen een plan om naar die doelen toe te werken

Wat houdt mental coaching precies in?

Heb je ooit het gevoel gehad dat het leven je overweldigt? Dat je worstelt met het maken van keuzes, dat negatieve gedachten je terughouden, of dat je behoefte hebt aan iemand om naar je te luisteren terwijl je probeert je gedachten en emoties op orde te brengen? Dit is waar mental coaching in beeld komt.

Mental coaching is jouw persoonlijke reis naar een beter mentaal en emotioneel welzijn. Het is de sleutel tot het ontsluiten van je volledige potentieel en het realiseren van je doelen, of het nu gaat om je carrière, relaties of persoonlijke ontwikkeling.

Met de steun en begeleiding van mij, leer je vaardigheden om je emoties te beheersen, te reflecteren op jezelf, positiever te denken en stress onder controle te houden. Samen werken we aan het doorbreken van niet-helpende gedachten en het ontwikkelen van nieuwe, gezonde denk- en gedragspatronen.

Ik bied jou persoonlijke begeleiding en maatwerk. Ik begrijp dat iedereen uniek is en benader jouw behoeften op een individuele manier. Je krijgt specifieke ondersteuning die is afgestemd op jouw situatie.

Ik help je bij zelfreflectie en zelfbewustzijn. Je leert jezelf beter begrijpen, inclusief je sterke punten en uitdagingen. Dit inzicht is vaak de eerste stap naar groei en verbetering.

Als je duidelijke doelen wilt stellen en deze wilt bereiken, kan ik je helpen bij het formuleren van doelstellingen en het ontwikkelen van een actieplan om ze te verwezenlijken.

Een leven vol emotionele veerkracht en zelfvertrouwen

Stel je voor dat je ‘s ochtends wakker wordt met een gevoel van kalmte in plaats van angst. Je hebt geleerd hoe je stress kunt beheersen en negatieve gedachten kunt ombuigen naar positieve, productieve overtuigingen. Je neemt weloverwogen beslissingen en voelt je zeker over de richting waarin je leven zich beweegt.

Je hebt een dieper inzicht in jezelf gekregen en je begrijpt je eigen behoeften en doelen beter dan ooit tevoren. Je hebt geleerd hoe je obstakels kunt overwinnen en bent in staat om met meer veerkracht door uitdagende tijden te gaan.

Werk of carrière-ambities zijn niet langer bronnen van stress, maar kansen voor groei en succes.

Na mental coaching heb je je eigen kracht herontdekt en heb je een leven gecreërd die in lijn is met je waarden en aspiraties. Het is het gevoel van tevredenheid, vervulling en de wetenschap dat je de regie hebt over je eigen welzijn en toekomst. Dit is de beloning van de reis naar persoonlijke groei en positieve verandering, en het is binnen jouw bereik. Ben je klaar om de volgende stap te zetten op weg naar een leven van welzijn en vervulling?

Wacht niet langer en gun jezelf rust in je leven!

Mental coaching

Op naar rust in je hoofd
60 per uur
  • Kijken naar waar je tegenaan loopt
  • Meer balans en rust in je hoofd en leven
  • 60 minuten online via Zoom
  • Aan het einde van het gesprek opdrachten om zelf actief aan de slag te gaan

Veelgestelde vragen

Mental coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding die gericht is op het helpen van individuen bij het verbeteren van hun mentale en emotionele welzijn, het ontwikkelen van positieve denkpatronen, het aanpakken van belemmerende overtuigingen en het bereiken van persoonlijke doelen. Het omvat vaak technieken voor emotionele regulatie, zelfreflectie en positieve mindset. Ik bied ondersteuning en begeleiding om mensen te helpen beter om te gaan met stress, angst, onzekerheid en andere emotionele uitdagingen. Het doel is om cliënten te empoweren en hen in staat te stellen een gebalanceerd en vervullend leven te leiden.

Of je mental coaching nodig hebt, hangt af van je individuele situatie en doelen. Mensen zoeken vaak mental coaching wanneer ze worstelen met emotionele uitdagingen, stress, het nemen van belangrijke beslissingen, of het verbeteren van hun persoonlijke en professionele leven. Als je het gevoel hebt dat je vastzit, worstelt met negatieve gedachten, je emotioneel onstabiel voelt, of gewoon wilt groeien en verbeteren, dan kan mental coaching nuttig zijn. Het kan helpen bij het identificeren en aanpakken van problemen en het ontwikkelen van vaardigheden voor emotioneel welzijn en persoonlijke groei.

Mental coaching is geen wondermiddel dat alle problemen onmiddellijk oplost. In plaats daarvan biedt mental coaching cliënten de tools, inzichten en ondersteuning die ze nodig hebben om beter met hun problemen om te gaan en positieve veranderingen in hun leven aan te brengen. Het succes van mental coaching hangt in grote mate af van de inzet, motivatie en bereidheid van de cliënt om actief deel te nemen aan het proces.

Mental coaching kan helpen bij het identificeren en aanpakken van emotionele uitdagingen, het ontwikkelen van effectieve coping-strategieën, het veranderen van niet-helpende gedachten en het stellen van realistische doelen. Het kan de cliënt ondersteunen bij het verbeteren van hun emotionele welzijn, zelfvertrouwen en stressmanagement. Echter, het is belangrijk om te begrijpen dat echte verandering tijd en consistentie vereist.

Mental coaching kan een waardevolle aanvulling zijn op het aanpakken van persoonlijke problemen en het streven naar groei en welzijn, maar het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben. Het kan je begeleiden, inspireren en ondersteunen, maar het uiteindelijke succes hangt in grote mate af van de inzet en de acties die je zelf onderneemt. Het kan je de gereedschappen geven, maar het is aan jou om ze te gebruiken om positieve verandering te bewerkstelligen.

top
© 2024 Private Balance coaching - Powered by Maatos