Intensief ultiem intimiteits programma

10 weken lang intensief werken aan je uitdagingen rondom intimiteit

Voor (jonge) vrouwen die tegen verschillende uitdagingen aanlopen op het gebied van seksualiteit en intimiteit

JA! Dat wil ik!
5

Je schaamt je en voelt je onzeker door je uitdagingen rondom seksualiteit en intimiteit

5

Je wilt werken aan je problemen rondom seksualiteit en intimiteit, maar weet niet zo goed hoe

En je vind het te spannend om hiervoor bijvoorbeeld een huisarts te bezoeken

5

Je wilt graag weer kunnen genieten van seks en intimiteit

Maar dat lukt nu nog niet vanwege je intimiteitsproblemen

intimiteitsprogramma
Vrouw voelt zich vrij, intimiteitsprogramma

Van uitdagingen rondom seksualiteit en intimiteit naar innerlijke vrijheid

Stel je eens voor hoe het zou zijn om een vrouw te zijn die volledig vrij is van intimiteitsproblemen, en een diep gevoel van vreugde en zelfvertrouwen ervaart op het gebied van seksualiteit.

In deze toekomst zie je jezelf stralen met innerlijke kracht en veerkracht. Je voelt je volledig comfortabel en in harmonie met je lichaam, waardoor je je seksualiteit volledig kunt omarmen. Je hebt een diepe verbinding met je partner, waarin jullie samen een intieme en bevredigende relatie opbouwen, gebaseerd op vertrouwen en open communicatie.

Je voelt je vrij om je wensen en verlangens te uiten, en je weet dat ze gehoord en gerespecteerd worden. Je hebt geleerd om te ontspannen en te genieten van het moment, zonder belemmerd te worden door negatieve gedachten of angsten. Je ervaart een diep gevoel van seksuele tevredenheid en vervulling, waardoor je leven in alle aspecten floreert.

Stel je voor hoe het zou zijn om deze innerlijke transformatie te ervaren, en te ontdekken dat je seksualiteit een bron van vreugde en empowerment kan zijn.

Lees verder en ontdek de mogelijkheden die voor je liggen. Samen kunnen we werken aan het realiseren van jouw dromen en het creëren van een toekomst waarin je volledig kunt genieten van je seksualiteit en jezelf kunt omarmen met liefde en acceptatie.

“Samen naar een gelukkig en vertrouwd intiem leven.”

Ontdek de weg naar seksuele bevrijding en een leven vol vreugde en verbinding

Ik ben Naomi Hoogenboom en ik ben seksuoloog en intimiteitscoach.

Intimiteitscoaching is gericht op het bieden van een veilige en ondersteunende omgeving, waarin je jezelf kunt uiten zonder oordeel. We zullen samenwerken om inzicht te krijgen in de specifieke uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd en op maat gemaakte strategieën ontwikkelen om deze te overwinnen.

Of je nu worstelt met een laag libido, vaginisme, pijn tijdens de seks, communicatieproblemen met je partner of andere seksuele kwesties, ik sta klaar om je te begeleiden naar een leven van seksuele vrijheid en vervulling.

Geef jezelf de kans om een leven te leiden waarin seksualiteit een bron van vreugde en verbinding is. Je verdient het om volledig te genieten van een gezonde en bevredigende seksualiteit, en ik ben er om je te ondersteunen op deze reis naar seksuele bevrijding.

profielfoto naomi hoogenboom

Een leven vol seksueel zelfvertrouwen, zonder schaamte en onzekerheid… Hoe fijn zou dat zijn?!

Zelfverzekerd

Na dit 10-weken programma voel jij je weer zelfverzekerd of jouw seksuele zelf! Je voelt geen schaamte of onzekerheid meer over je intimiteitsproblemen.

Informatie

Na dit 10 weken programma weet jij hoe je intimiteitsproblemen zijn ontstaan en heb je tools geleerd die je kunt blijven inzetten om deze intimiteitsproblemen niet meer te hebben.

Zelfkennis

Na dit 10 weken programma weet jij meer over je seksuele zelf, wat je seksuele voorkeuren zijn, wat je grenzen zijn en hoe je deze aangeeft.

Andere coachees gingen je voor

Wauw… Wat ben ik blij dat ik mij dit 10 weken programma cadeau heb gegeven. Ik voel me als herboren en ben veel meer zelfverzekerd!

– Anne v W., 30 jaar, Hilversum

Ik liep al een tijdje met problemen, maar durfde er niet zo goed mee naar de huisarts. Ik ben blij dat ik Naomi tegen ben gekomen en dit 10 weken programma heb gevolgd. Ik weet nu hoe mijn problemen zijn ontstaan en ben actief aan de slag gegaan om dit te veranderen. Fijn ook dat ik tussen de sessies door ook contact met haar kon hebben voor kleine dingen. Ik voelde me erg gesteund.

– Melanie K., 34 jaar, Utrecht

Intensief ultiem intimiteitsprogramma

In dit programma ga je 10 weken lang aan de slag met de problemen waar jij tegenaan loopt. In het intake/kennismakingsgesprek zullen we daar uitgebreid bij stilstaan. Het programma wat je vervolgens gaat volgen wordt volledig op JOUW behoefte afgestemd. Het is een programma met online videocalls voor 1 op 1 contact en opdrachten die je tussentijds kunt maken en uitvoeren.

Maatwerk/flexibel

Omdat ik het belangrijk vind dat iedereen het beste uit dit programma kan halen, is er geen standaard programma. Het 10 weken programma wordt helemaal afgestemd op jouw behoeften.

Online

Dit hele programma vindt online plaats. Je krijgt toegang tot een eigen online omgeving waar alleen jij en ik in kunnen waar jij alles kunt vinden wat jou gaat helpen in de 10 weken van het programma. Ook na het programma behoud je toegang tot deze omgeving. Zo kun je altijd nog even teruglezen of bepaalde oefeningen nog een keer doen als het weer wat minder gaat.

Tussentijds contact (EXTRA)

Omdat ik het belangrijk vindt dat jij je niet alleen voelt in jouw coaching programma, maar weet dat we het samen doen, ben ik 24/7 bereikbaar via de online omgeving. Je kunt mij hier tussentijds berichten, vragen en overwinningen sturen.

Taboek! (GRATIS)

Wanneer jij je aanmeld voor dit intensieve ultieme intimiteitsprogramma, krijg je ook het boek ”Taboek!” van de Seksuologen met Twee thuisgestuurd. In dit boek wordt op een leuke manier aandacht besteed aan verschillende onderwerpen rondom seksualiteit. Verder staan er ook nog wat opdrachten in die je zelf kunt doen, dus zeker een toegevoegde waarde!

intimiteitsprogramma, vergeet me nietjes

Na dit intensieve ultieme intimiteitsprogramma heb jij…

… een dieper begrip van jouw seksualiteit en intimiteitsbehoeften

… verbeterde communicatievaardigheden voor het delen van je wensen, grenzen en verlangens

… meer vertrouwen in je eigen lichaam en seksuele identiteit

… technieken geleerd om op een ontspannen manier seks te hebben

… een gezonde en bevredigende seksuele relatie met jezelf opgebouwd

Wat anderen over dit programma zeggen

Voor dit programma was seksueel grensoverschrijdend gedrag vaak onderdeel van mijn leven. Door dit programma te volgen weet ik nu wat mijn grenzen zijn en kan ik deze duidelijk aangeven bij de ander. Wat een verademing…

– Lotte K., 27 jaar, Apeldoorn

Ik wist voor dit programma niet echt hoe ik mijzelf seksueel gezien zag of wilde zien. Naomi heeft mij geholpen om hier duidelijkheid in te scheppen en nu weet ik veel meer wie ik ben. Bedankt!

– Marscha P, 31 jaar, Groningen

Aan de slag met je uitdagingen rondom seksualiteit en intimiteit?

Gun jezelf dit fantastische 10 weken programma en gun jezelf een leven zonder deze uitdagingen. Ga voor zelfvertrouwen, zelfverzekerdheid en intiem geluk!

Intensief ultiem intimiteitsprogramma

10 weken lang intensief aan jouw uitdagingen rondom seksualiteit en intimiteit werken

Prijs

Van €295,- voor €237,-

Inhoud pakket

  • GRATIS adviesgesprek
  • Gepersonaliseerd maatwerk traject
  • 5 online sessies (verdeeld over 10 weken)
  • Toegang tot de online omgeving
  • Inclusief opdrachten om actief aan de slag te gaan tussen de sessies door
  • 24/7 support in online omgeving voor tussentijdse vragen of het delen van overwinningen (vind ik leuk!)
  • Boek: Taboek! van de Seksuologen met twee (t.w.v. €19,95)

Nu tijdelijk alles in dit pakket €237,- voor 10 weken lang ondersteuning

Veelgestelde vragen

Wordt dit traject door mijn zorgverzekeraar vergoed?

Coaching bij Private Balance wordt niet vergoed door je zorgverzekeraar, je investeert dus zelfstandig in jouw eigen proces.

Via welk platform gaat dit intimiteitsprogramma?

Je online omgeving, waar alleen jij en ik in kunnen kijken, is via Trackler. Hiervoor krijg je inloggegevens zodra jij je hebt aangemeld. Via Google Meet hebben wij videocalls. Deze videocalls kunnen, alleen als jij dit wilt, eventueel opgenomen worden en in je online omgeving gezet worden zodat je dit kunt terugkijken. 

Kan mijn partner ook een keer een sessie meedoen?

De prijzen die getoond worden zijn prijzen op basis van individuele coaching. Wanneer je één of meerdere keren je partner hier ook bij wilt hebben, komt er een partner toeslag bij van €30,- per sessie.

Kies vandaag nog voor seksueel zelfvertrouwen en verlos jezelf van je schaamte en onzekerheid!