Rust in je hoofd, op weg naar mentale balans

Emotionele onrust

Je hebt last van depressieve gevoelens, angst en verdriet.

Je hebt last van stress en angst

Stress en angst hebben een grote impact op je mentale gezondheid. Je voelt je overweldigd door stressvolle situaties en gebeurtenissen.

Je hebt zorgen over de toekomst

Door je mentale problemen heb je zorgen over de toekomst, je functioneren en je kwaliteit van leven op de lange termijn.

Via hoop naar herstel

Hoop en herstel van mentale problemen zijn als de zon die doorbreekt na een lange en donkere nacht. Ze vertegenwoordigen het vermogen van de menselijke geest om te genezen, te groeien en te bloeien, zelfs te midden van de diepste duisternis.

In de strijd tegen mentale problemen kan hoop een kostbaar kompas zijn. Het is het lichtje aan de horizon dat ons aanspoort om door te gaan, zelfs als de wolken van vertwijfeling zich boven ons samenpakken. Hoop herinnert ons eraan dat er betere dagen kunnen komen, dat verandering mogelijk is en dat we niet alleen zijn in onze reis naar herstel.

Herstel is een proces van transformatie, vergelijkbaar met een vlinder die uit zijn cocon tevoorschijn komt. Het gaat niet alleen om het genezen van symptomen, maar ook om het ontdekken van onze innerlijke kracht en veerkracht. Het betekent het hervinden van een gevoel van eigenwaarde, het herstellen van verloren relaties en het omarmen van een leven vol mogelijkheden.

Hoewel de weg naar herstel uitdagend kan zijn, is het belangrijk om te onthouden dat het mogelijk is. Het begint met kleine stappen, met het vragen om hulp wanneer dat nodig is en het omringen van jezelf met ondersteunende mensen. Het omvat het leren van zelfzorg en het vinden van manieren om met stress en emoties om te gaan.

“Het mooiste cadeau wat jij jezelf kunt geven is dat van je eigen herstel.”

Samen gaan wij op reis naar verbetering

Hi! Ik ben Naomi Hoogenboom en ik ben luistercoach.

Al vrij jong heb ik een eetstoornis ontwikkeld welke gepaard ging met een depressie. Ik heb hiervoor veel en lang therapie gehad en ben hier uiteindelijk gelukkig bovenop gekomen. Doordat ik deze dingen heb meegemaakt, heb ik ook veel verhalen van andere mensen meegemaakt. Ik heb leren luisteren naar mijzelf en naar anderen en heb geleerd mij ook in de ander te kunnen verplaatsen. Dit maakt dat vrienden, familie en kennissen altijd graag naar mij toekomen voor een luisterend oor en wat advies.

Uiteindelijk heb ik 8 jaar geleden mijn huidige partner mogen ontmoeten. Samen zijn wij een erotische winkel in Alkmaar gestart. Het is ons opgevallen dat veel mensen niet alleen voor het aanschaffen van producten naar de winkel komen, maar ook voor een luisterend oor en advies over uitdagingen die zij tegenkomen op seksueel gebied. Dit maakt dat ik mij hier verder in ben gaan specialiseren. Zodoende kunnen wij nu met veel kennis in huis goed advies geven aan mensen in de winkel.

Ik ben altijd in voor en goed gesprek en luister graag naar wat mensen te zeggen hebben. Ik ben ook een heel zorgzaam en empatisch persoon, dus ik zal mij vaak goed in kunnen leven in de situatie en geef graag advies of handvaten waar jij mee verder kunt. Ik vind het balngrijk om dit proces samen door te maken. Niets moet en niets is verplicht, jij hebt de regie over wat je mij vertelt en waar je wel en niet wat handvaten voor zou willen hebben.

profielfoto naomi hoogenboom

Mijn missie is om jou te helpen groeien, zodat je weer rust en plezier ervaart in je leven

Eetstoornis

Wanneer je een eetstoornis hebt kan het chaos zijn in je hoofd. Ik weet als geen ander hoe dit is, aangezien ik zelf een eetstoornis heb gehad. Graag help ik jou je gedachten te ordenen en handvaten aan te reiken om verder te kunnen!

Depressie

Een depressie doet veel op verschillende vlakken van je leven. Doordat ik zelf een depressie heb gehad, kan ik mij heel goed inleven in hoe jij je voelt. Samen gaan we kijken naar hoe wij jou situatie kunnen verbeteren!

Andere coachees gingen je voor

Tijdens het eerste gesprek met Naomi heeft zij mij over haar eetstoornis verteld, ik voelde gelijk een band en een klik met haar. Ik wist meteen dat zij mij zou begrijpen. Echt heel erg fijn!

– Manouk H., 32 jaar, Utrecht

Ik had al veel therapie gehad voor mijn depressie en was zo goed als hersteld, maar had toch nog even wat extra handvaten nodig om meer rust te vinden. Naomi heeft mij hier heel fijn bij geholpen.

– Esther W., 35 jaar, Almere

Een luistercoach, hoe werkt dat precies?

Jij mag mij alles vertellen wat je bezighoudt, alles mag er zijn en met alle emoties die daarbij komen kijken. Ik rijk een luisterend oor aan en zal doorvragen zodat jij steeds meer bij jezelf komt. Samen kijken wij naar wat er speelt en ik reik jou handvaten aan die jij kunt gebruiken om meer rust te gaan ervaren.

Op basis van ervaringsdeskundigheid

Doordat ik zelf het nodige heb meegemaakt in mijn leven, kan ik mij heel goed in verschillende situaties inleven.

Zonder oordeel

Ik zal altijd open minded en zonder oordeel naar je luisteren, dit maakt ook dat alles bespreekbaar is.

Veilige setting

Ik zal er altijd eerst voor zorgen dat jij je veilig voelt bij mij, dit is de basis van onze gesprekken.

Herstel van mentale belemmeringen: Een pad naar hoop en welzijn

Wanneer je merkt dat je minder last hebt van mentale belemmeringen dan voorheen, kan dit een diepgaande verandering in je leven betekenen. Het brengt verlichting, hernieuwde hoop en een groter gevoel van zelfvertrouwen. Je relaties kunnen floreren, je functioneert beter in het dagelijks leven en je ervaart meer vreugde en minder stress. Het stellen van levensdoelen wordt meer haalbaar, en je bent meer bewust van je eigen behoeften en grenzen. Kortom, de weg naar herstel opent de deur naar een leven met meer vreugde, betekenis en veerkracht. Blijf geloven in jezelf en je vermogen om te groeien.

 

Ervaringen van mijn coachees

Ik heb in Naomi een hele fijne partner gevonden om mijn mentale uitdagingen mee te bespreken. Zij kijkt nergens raar van op en heeft mij altijd met respect behandeld.

– Paula vd H., 39 jaar, Lelystad

Soms vond ik de gesprekken met Naomi best confronterend. Zij kon mij dingen laten inzien die ik niet wilde of kon inzien. Dit was best heftig, maar heeft mij uiteindelijk wel heel veel inzicht in mijzelf gegeven.

– Jara K., 30 jaar, Purmerend

Ben jij er klaar voor om samen met mij het pad naar herstel in te zetten?

Gun jezelf een luisterend oor en helpende handvaten om naar herstel te kunnen reizen.

Luistersessie

€60,-

R

Online luistersessie van 60 minuten

R

Samen op weg naar herstel

R

Inclusief opdrachten om zelf aan de slag te gaan

R

Inclusief de mogelijkheid tot kort tussentijds contact

Alle sessies verlopen via Zoom, hiervoor krijg je een link doorgestuurd via de mail

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Veelgestelde vragen

Zijn mijn gegevens veilig bij jou?

Je gegevens zijn absoluut veilig bij mij. Ik bewaar deze in een systeem welke speciaal beveiligd is. Ook zal ik nooit met anderen of derden over jouw situatie praten. Ik vind het belangrijk dat jij je veilig voelt.

Wordt de coaching vergoed door mijn zorgverzekeraar?

De coachingsessies worden niet vergoed door zorgeverzekeraars. Dit betekent dat jij zelfstandig investeert in jouw herstel.

Hoe kan ik betalen?

Wanneer je een sessie boekt, wordt je doorgestuurd naar de betaalprovider waar je gelijk via iDeal kunt betalen. Ook deze betalingen worden geod beveiligd.

Wanneer je via de telefoon of via de mail een sessie hebt geboekt, krijg je een factuur van mij welke binnen 7 dagen betaald moet worden.

Zelfs een klein stapje omhoog, is hoger dan de vorige trede

Samen gaan wij op weg naar verbetering en herstel!