Last van emotionele uitdagingen? Dan is mental coaching iets voor jou!

Mental coaching helpt je gedachtepatronen en emoties te herkennen, zodat je deze kunt aanpassen naar meer helpende gedachten en emoties

Je hebt een luisterend oor nodig voor wat jou bezig houdt

Soms is alleen iemand die luistert naar je uitdagingen al genoeg om de uitdagingen aan te kunnen pakken

Je wilt graag niet helpende gedachtepatronen doorbreken

Samen gaan we jouw niet helpende gedachten uitpluizen en ordenen, zodat we er helpende gedachten tegenover kunnen zetten.

Je vind het moeilijk om keuzes te maken, juist omdat je zo veel verschillende gedachten hebt

Samen gaan we orde scheppen in de chaos, zodat het makkelijker zal worden om keuzes te maken.

mental coaching
mental coaching

Mental coaching helpt je op weg naar duidelijkheid

Je hebt het gevoel dat je al een tijd lang vastzit in patronen die je niet vooruit helpen, maar juist afremmen. Je hebt moeite met het nemen van beslissingen, je gedachten zijn één grote chaos en je emoties gaan alle kanten op. Elke keer als je probeert na te denken over de mogelijkheden, word je overweldigd door twijfel en angst.

Je hebt vaak negatieve gedachten over jezelf en je capaciteiten. Je denkt dat je niet slim genoeg bent of niet de juiste vaardigheden hebt om te slagen in iets nieuws. Niet-helpende gedachten belemmeren je om stappen te zetten in de richting van je doelen.

Deze emotionele en mentale onrust beginnen zijn tol te eisen op zowel je werk- als privéleven. Je voelt je vaak verward en gestrest, en je hebt het gevoel dat je gevangen zit in een vicieuze cirkel van besluiteloosheid en zelftwijfel.

Ik als mental coach kan je hierbij helpen. Ik bied je een veilige en ondersteunende omgeving waarin je je gedachten en gevoelens kunt uiten. Samen gaan we niet-helpende gedachten identificeren en vervangen door positievere en realistischere overtuigingen. We gaan samen kijken naar wat jij echt wilt in je leven en ik help je bij het ontwikkelen van een plan om je doelen te bereiken.

“Even the darkest night will end and the sun will rise again”

Samen gaan wij op reis naar verbetering

Hi! Ik ben Naomi Hoogenboom en ik ben mental coach.

Al vrij jong heb ik een eetstoornis ontwikkeld welke gepaard ging met een depressie. Ik heb hiervoor veel en lang therapie gehad en ben hier uiteindelijk gelukkig bovenop gekomen. Doordat ik deze dingen heb meegemaakt, heb ik ook veel verhalen van andere mensen meegemaakt. Ik heb leren luisteren naar mijzelf en naar anderen en heb geleerd mij ook in de ander te kunnen verplaatsen. Dit maakt dat vrienden, familie en kennissen altijd graag naar mij toekomen voor een luisterend oor en wat advies.

Uiteindelijk heb ik 8 jaar geleden mijn huidige partner mogen ontmoeten. Samen zijn wij een erotische winkel in Alkmaar gestart. Het is ons opgevallen dat veel mensen niet alleen voor het aanschaffen van producten naar de winkel komen, maar ook voor een luisterend oor en advies over uitdagingen die zij tegenkomen op seksueel gebied. Dit maakt dat ik mij hier verder in ben gaan specialiseren. Zodoende kunnen wij nu met veel kennis in huis goed advies geven aan mensen in de winkel.

Ik ben altijd in voor en goed gesprek en luister graag naar wat mensen te zeggen hebben. Ik ben ook een heel zorgzaam en empatisch persoon, dus ik zal mij vaak goed in kunnen leven in de situatie en geef graag advies of handvaten waar jij mee verder kunt. Ik vind het belangrijk om dit proces samen door te maken. Niets moet en niets is verplicht, jij hebt de regie over wat je mij vertelt en waar je wel en niet wat handvaten voor zou willen hebben.

profielfoto naomi hoogenboom

Rust, duidelijkheid en balans in je hoofd

Rust

Samen gaan we overzicht creëeren, waardoor je meer rust gaat ervaren

Duidelijkheid

Samen gaan we je gedachten en gevoelens ordenen, dit schept duidelijkheid waardoor je meer rust gaat ervaren

Balans

We gaan kijken naar wat je doelen zijn en maken samen een plan om naar die doelen toe te werken

Andere coachees gingen je voor

 “Ik had ontzettend veel last van heel veel verschillene gedachten in mijn hoofd. Doordat het in mijn hoofd zo’n chaos was, vond ik het hee moeilijk om keuzes te maken. Samen met Naomi heb ik deze gedachen op papier gezet. Dit gaf rust en overzicht, waardoor het makkelijker werd om keuzes te maken.”

– Sharon, 37 jaar, Amsterdam

 “Ik merkte dat ik al een tijdje vastliep in mijn leven, waardoor ik somber werd. Samen met Naomi heb ik gekeken wat ik kon inzetten om mijn leven anders in te richten waardoor ik wel weer stappen vooruit kan maken. Ik voel mij nu een stuk gelukkiger!”

– Pieter, 34 jaar, Utrecht

Wat houdt mental coaching precies in?

Heb je ooit het gevoel gehad dat het leven je overweldigt? Dat je worstelt met het maken van keuzes, dat negatieve gedachten je terughouden, of dat je behoefte hebt aan iemand om naar je te luisteren terwijl je probeert je gedachten en emoties op orde te brengen? Dit is waar mental coaching in beeld komt.

Mental coaching is jouw persoonlijke reis naar een beter mentaal en emotioneel welzijn. Het is de sleutel tot het ontsluiten van je volledige potentieel en het realiseren van je doelen, of het nu gaat om je carrière, relaties of persoonlijke ontwikkeling.

Met de steun en begeleiding van mij, leer je vaardigheden om je emoties te beheersen, te reflecteren op jezelf, positiever te denken en stress onder controle te houden. Samen werken we aan het doorbreken van niet-helpende gedachten en het ontwikkelen van nieuwe, gezonde denk- en gedragspatronen.

Persoonlijke aandacht en maatwerk

Ik bied jou persoonlijke begeleiding en maatwerk. Ik begrijp dat iedereen uniek is en benader jouw behoeften op een individuele manier. Je krijgt specifieke ondersteuning die is afgestemd op jouw situatie.

Inzicht en zelfbewustzijn

Ik help je bij zelfreflectie en zelfbewustzijn. Je leert jezelf beter begrijpen, inclusief je sterke punten en uitdagingen. Dit inzicht is vaak de eerste stap naar groei en verbetering.

Doelgericht

Als je duidelijke doelen wilt stellen en deze wilt bereiken, kan ik je helpen bij het formuleren van doelstellingen en het ontwikkelen van een actieplan om ze te verwezenlijken.

mental coaching resultaat
yes i can, zelfvertrouwen

Een leven vol emotionele veerkracht en zelfvertrouwen

Stel je voor dat je ‘s ochtends wakker wordt met een gevoel van kalmte in plaats van angst. Je hebt geleerd hoe je stress kunt beheersen en negatieve gedachten kunt ombuigen naar positieve, productieve overtuigingen. Je neemt weloverwogen beslissingen en voelt je zeker over de richting waarin je leven zich beweegt.

Je hebt een dieper inzicht in jezelf gekregen en je begrijpt je eigen behoeften en doelen beter dan ooit tevoren. Je hebt geleerd hoe je obstakels kunt overwinnen en bent in staat om met meer veerkracht door uitdagende tijden te gaan.

Werk of carrière-ambities zijn niet langer bronnen van stress, maar kansen voor groei en succes.

Na mental coaching heb je je eigen kracht herontdekt en heb je een leven gecreërd die in lijn is met je waarden en aspiraties. Het is het gevoel van tevredenheid, vervulling en de wetenschap dat je de regie hebt over je eigen welzijn en toekomst. Dit is de beloning van de reis naar persoonlijke groei en positieve verandering, en het is binnen jouw bereik. Ben je klaar om de volgende stap te zetten op weg naar een leven van welzijn en vervulling?

 

Ben je enthousiast geworden over mental coaching?

Wacht dan niet langer en gun jezelf meer rust en balans in je leven!

Mental coaching

€60,- p.u.

R

Kijken naar waar je tegenaan loopt

R

Meer balans en rust in je hoofd en leven

R

60 minuten online via Zoom

R

Aan het einde van het gesprek opdrachten om zelf actief aan de slag te gaan

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Veelgestelde vragen

Wat is mental coaching?

Mental coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding die gericht is op het helpen van individuen bij het verbeteren van hun mentale en emotionele welzijn, het ontwikkelen van positieve denkpatronen, het aanpakken van belemmerende overtuigingen en het bereiken van persoonlijke doelen. Het omvat vaak technieken voor emotionele regulatie, zelfreflectie en positieve mindset. Ik bied ondersteuning en begeleiding om mensen te helpen beter om te gaan met stress, angst, onzekerheid en andere emotionele uitdagingen. Het doel is om cliënten te empoweren en hen in staat te stellen een gebalanceerd en vervullend leven te leiden.

Heb ik mental coaching nodig?

Of je mental coaching nodig hebt, hangt af van je individuele situatie en doelen. Mensen zoeken vaak mental coaching wanneer ze worstelen met emotionele uitdagingen, stress, het nemen van belangrijke beslissingen, of het verbeteren van hun persoonlijke en professionele leven. Als je het gevoel hebt dat je vastzit, worstelt met negatieve gedachten, je emotioneel onstabiel voelt, of gewoon wilt groeien en verbeteren, dan kan mental coaching nuttig zijn. Het kan helpen bij het identificeren en aanpakken van problemen en het ontwikkelen van vaardigheden voor emotioneel welzijn en persoonlijke groei.

Kan mental coaching mijn problemen oplossen?

Mental coaching is geen wondermiddel dat alle problemen onmiddellijk oplost. In plaats daarvan biedt mental coaching cliënten de tools, inzichten en ondersteuning die ze nodig hebben om beter met hun problemen om te gaan en positieve veranderingen in hun leven aan te brengen. Het succes van mental coaching hangt in grote mate af van de inzet, motivatie en bereidheid van de cliënt om actief deel te nemen aan het proces.

Mental coaching kan helpen bij het identificeren en aanpakken van emotionele uitdagingen, het ontwikkelen van effectieve coping-strategieën, het veranderen van niet-helpende gedachten en het stellen van realistische doelen. Het kan de cliënt ondersteunen bij het verbeteren van hun emotionele welzijn, zelfvertrouwen en stressmanagement. Echter, het is belangrijk om te begrijpen dat echte verandering tijd en consistentie vereist.

Mental coaching kan een waardevolle aanvulling zijn op het aanpakken van persoonlijke problemen en het streven naar groei en welzijn, maar het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben. Het kan je begeleiden, inspireren en ondersteunen, maar het uiteindelijke succes hangt in grote mate af van de inzet en de acties die je zelf onderneemt. Het kan je de gereedschappen geven, maar het is aan jou om ze te gebruiken om positieve verandering te bewerkstelligen.

Ja ik wil graag hulp bij het vinden van meer rust in mijn hoofd

Eventueel kun je hier een subtitel plaatsen