Seksuoloog Amsterdam

Ontdek alles over online coaching van een seksuoloog
Plan een gratis adviesgesprek in

Seksuoloog Amsterdam

Wanneer je als (jonge) vrouw last hebt van intimiteitsproblemen kan dit echt wat doen met je zelfvertrouwen. Je voelt je minder zeker over jezelf, je voelt je misschien wel minder waard of door intmiteitsproblemen heb je helemaal geen zin meer in intimiteit. En misschien schaam je je ook wel een beetje voor je intimiteitsproblemen.

Als je last hebt van vaginisme, vaginale droogheid, pijn bij vrijen of last hebt van de naweeën van seksueel misbruik, kun je hierdoor echt vastlopen met jezelf. Echter, deze problemen komen vaker voor dan je denkt en vaak kun je de problemen al voor een groot deel oplossen door er met iemand over te praten. We gaan samen kijken waar je tegenaan loopt, wat voor doelen we kunnen stellen en hoe we die doelen kunnen bereiken.

Ik ben Naomi Hoogenboom en ik ben online seksuoloog en coach. Je bent van harte welkom als je met vragen rondloopt rondom seksualteit en intimiteit, samen gaan we op zoek naar antwoorden waar je wat aan hebt. Samen gaan wij kijken naar waar je tegenaan loopt, wat je ideale toekomst is en met welke stappen je deze kunt bereiken. We kijken naar wat haalbaar is en waar jij je prettig bij voelt.

Het is jouw reis en ontdekkingstocht en ik zou dankbaar zijn als ik een stukje met je mee mag lopen.

Seksuoloog Amsterdam

Online intimiteitscoaching

Kennismaking

Je kunt altijd een kosteloos online adviesgesprek inplannen. Dit is een gesprek wat bedoeld is om te kijken naar de problemen waar jij tegenaan loopt. Ik ga je dus heel veel vragen stellen om een helder beeld te krijgen. Verder zal ik je wat meer vertellen over mijzelf en over hoe ik werk. Aan het einde van het gesprek kunnen we kijken of er een klik is en kunnen we vervolgsessies inplannen.

Online coaching sessies

In de online coaching sessies gaan wij aan de slag met jouw hulpvragen en doelen. Ik vind het heel belangrijk dat wij in overleg gaan kijken naar hoeveel sessies jij nodig hebt. De meeste vrouwen hebben gemiddeld 4-5 sessies nodig. Om de online coaching goed te laten slagen krijg je ook opdrachten van mij zodat je actief aan de slag kunt met je doelen. Daarnaast kun je mij via de online portal 24/7 bereiken om tussentijdse korte vragen te stellen en overwinningen te delen.

 

Volg je mij al op social media?

Hier deel ik nog meer waardevolle tips die je kunt gebruiken!

 

Prijzen Seksuoloog Amsterdam

Seksuoloog Amsterdam

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor coaching van een online seksuoloog.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

vrouw met boek

Ontvang nu mijn GRATIS e-book met informatie en tips voor het voorkomen van pijn bij vrijen

Veel vrouwen hebben last van pijn bij vrijen. Dit e-book geeft informatie over hoe dit kan ontstaan en geeft je tips om zelf al aan de slag te gaan van het voorkomen van pijn bij vrijen.

Je hebt je met succes ingeschreven!