Relatiecoaching

Samen weer gelukkig, vertrouwd en verliefd
5

Communicatieproblemen

Durven jullie niet met elkaar te communiceren of begrijpen jullie elkaar verkeerd als jullie communiceren?

5

Vertrouwensproblemen

Zijn er vertrouwensproblemen in de relatie door vreemdgaan?

5

Seksuele problemen

Hebben jullie problemen in de slaapkamer? Vrijen jullie minder vaak dan voorheen? Is jullie intieme leven gedaald tot een vriespunt?

5

Conflicten en ruzies

Hebben jullie steeds vaker ruzies met elkaar en komen jullie er samen niet meer uit?

relatieproblemen
koppel hand in hand

Op naar een relatie met passie

Stel je eens voor hoe het zou voelen om ‘s ochtends naast je partner wakker te worden en een warme glimlach op je gezicht te hebben. Er is geen spoor van spanning, frustratie of onenigheid tussen jullie. In plaats daarvan word je begroet met een gevoel van rust en harmonie. Je voelt je volledig begrepen, geliefd en ondersteund.

Gedurende de dag merk je dat jullie communicatie soepeler verloopt dan ooit tevoren. Er is een diepe verbinding die voortkomt uit het begrijpen en waarderen van elkaars behoeften en gevoelens. Jullie gesprekken zijn gevuld met oprechte interesse, empathie en respect. Conflicten worden opgelost met begrip en compromissen, in plaats van uit de hand te lopen.

Je merkt ook dat de intimiteit in jullie relatie weer tot bloei komt. Er is een wederzijds verlangen om elkaar te koesteren en plezier te beleven aan elkaars gezelschap. Fysieke aanrakingen voelen vertrouwd en betekenisvol aan, en de passie tussen jullie laait weer op. Jullie zijn elkaars steunpilaar geworden en vinden rust en vreugde in elkaars nabijheid.

Relatieproblemen

In relaties, of ze nu romantisch zijn of niet, is het niet ongebruikelijk dat er obstakels op je pad komen. Soms lijkt het alsof je met je partner op een andere golflengte zit, waarbij communicatie een worsteling wordt. Je kunt je eenzaam voelen, alsof je niet begrepen wordt of niet in staat bent om je behoeften kenbaar te maken.

Misschien zijn er verwachtingen die niet worden vervuld, wat tot frustratie en teleurstelling leidt. Die kleine irritaties groeien uit tot grote ergernissen en voor je het weet, bevind je je in een constante staat van conflicten en ruzies. Het voelt als een eindeloze strijd, waarbij je je afvraagt waar de liefde en harmonie zijn gebleven die je ooit samen deelde.

Het is ook mogelijk dat oude wonden uit het verleden opnieuw worden geopend. Emotionele littekens die je hebt opgebouwd door eerdere ervaringen kunnen je vermogen om volledig open te staan voor een nieuwe relatie belemmeren. Misschien heb je moeite om je kwetsbaarheid te tonen of vertrouwen op te bouwen, uit angst om opnieuw gekwetst te worden.

Relatieproblemen kunnen je diep raken en je afvragen of het überhaupt mogelijk is om een gelukkige en gezonde relatie te hebben. Maar weet dat je niet alleen bent. Velen hebben soortgelijke worstelingen ervaren en zijn er sterker uit gekomen. Het belangrijkste is om te erkennen dat er problemen zijn en dat je bereid bent om eraan te werken.

Het is geen teken van zwakte om hulp te zoeken. In feite getuigt het van moed en toewijding om jouw relatie te willen verbeteren. Door de juiste ondersteuning en begeleiding kun je de vaardigheden ontwikkelen om effectiever te communiceren, conflicten op te lossen en een diepere verbinding met je partner tot stand te brengen.

Ontdek de kracht van persoonlijke en intensieve online begeleiding

Kennismakingsgesprek

Dit is een gesprek wat bedoeld is om te kijken naar de problemen waar jij tegenaan loopt. Verder maken we kennis met elkaar in dit gesprek en zal ik je wat meer vertellen over mijzelf en over hoe ik werk. Aan het einde van het gesprek kunnen we kijken of er een klik is en kunnen we vervolgsessies inplannen.

Dit kennismakingsgesprek kan individueel plaatsvinden voor individuele coaching, of gezamenlijk als je samen gecoacht wilt worden.

Samen kijken naar wat je nodig hebt

Aan de hand van je hulpvraag gaan we een plan voor je maken. In dit plan staat hoeveel sessies je ongeveer nodig zult hebben om het probleem aan te pakken en waar deze sessies uit zullen bestaan. Dit kan zowel individueel als gezamenlijk.

Online coaching sessies

Alle coaching sessies zullen online plaatsvinden. We gaan door middel van video gesprekken dieper in op de problemen waar je tegenaanloopt. Verder ben ik via de online omgeving altijd via chat ook bereikbaar om je tussentijdse vragen te beantwoorden. Ook hierbij is er de mogelijkheid om gezamenlijke gesprekken te hebben.

Opdrachten voor thuis

Om de coaching goed te laten slagen krijg je via de online omgeving ook wat opdrachten die je thuis kunt doen toegestuurd. Deze opdrachten gaan je helpen om je problemen beter en sneller aan te pakken en er op een actieve manier mee aan de slag te gaan. Deze opdrachten kunnen individueel zijn, maar het kunnen ook opdrachten zijn die je samen kunt doen.

Bij welke klachten:

Voor onder andere de volgende klachten kun je je aanmelden;

Communicatieproblemen

Vertrouwensproblemen

Seksuele problemen

Conflicten en ruzies

Verschillende doelen en waarden

bloem met dauw

“Samen op weg naar een gelukkig en vertrouwd intiem leven”

Ontdek de weg naar liefdevolle verbinding

Het bereiken van een gezonde, harmonieuze relatie is een reis die tijd, inzet en begeleiding vereist. Ik begrijp de complexiteit van relaties en bieden we een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt groeien als individu en als koppel.

Als je verlangt naar een leven zonder de last van relatieproblemen, sta ik klaar om je te helpen. Samen zullen we werken aan het herstellen en transformeren van je relatie, zodat je kunt genieten van de diepe, liefdevolle verbinding waar je naar verlangt.

Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend kennsmakingsgesprek. Laten we samen de weg inslaan naar een leven vol liefde, harmonie en vervulling in je relatie.

profielfoto naomi hoogenboom

Volg je mij al op social media?

Hier deel ik nog meer waardevolle tips die je kunt gebruiken!

 

Tijdens mijn begeleiding en coaching krijg je inzicht in de oorzaak van jouw relatieproblemen, maar gaan we het ook hebben over wat je zelf kunt doen om de situatie te verbeteren. We bespreken op basis van jouw specifieke situatie welke mogelijkheden er zijn en kijken naar welke manier jij prettig vindt.

Afspraak maken

Wil jij een gelukkig en vertrouwd intiem leven? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Ik beantwoord ingevulde contactformulieren binnen 1 werkdag

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.
Bij het maken van een afspraak zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

vrouw met boek

Ontvang nu mijn GRATIS e-book met informatie en tips voor het voorkomen van pijn bij vrijen

Veel vrouwen hebben last van pijn bij vrijen. Dit e-book geeft informatie over hoe dit kan ontstaan en geeft je tips om zelf al aan de slag te gaan van het voorkomen van pijn bij vrijen.

Je hebt je met succes ingeschreven!