Mentale coaching

Online mentale coaching voor vrouwen die beter willen leren omgaan met negatieve gedachten

Online coaching

Hi! Ik ben Naomi Hoogenboom en ik ben mental coach.

Al vrij jong heb ik een eetstoornis ontwikkeld welke gepaard ging met een depressie. Ik heb hiervoor veel en lang therapie gehad en ben hier uiteindelijk gelukkig bovenop gekomen. Doordat ik deze dingen heb meegemaakt, heb ik ook veel verhalen van andere mensen meegemaakt. Ik heb leren luisteren naar mijzelf en naar anderen en heb geleerd mij ook in de ander te kunnen verplaatsen. Dit maakt dat vrienden, familie en kennissen altijd graag naar mij toekomen voor een luisterend oor en wat advies.

Uiteindelijk heb ik 8 jaar geleden mijn huidige partner mogen ontmoeten. Samen zijn wij een erotische winkel in Alkmaar gestart. Het is ons opgevallen dat veel mensen niet alleen voor het aanschaffen van producten naar de winkel komen, maar ook voor een luisterend oor en advies over uitdagingen die zij tegenkomen op seksueel gebied. Dit maakt dat ik mij hier verder in ben gaan specialiseren. Zodoende kunnen wij nu met veel kennis in huis goed advies geven aan mensen in de winkel.

Ik ben altijd in voor en goed gesprek en luister graag naar wat mensen te zeggen hebben. Ik ben ook een heel zorgzaam en empatisch persoon, dus ik zal mij vaak goed in kunnen leven in de situatie en geef graag advies of handvaten waar jij mee verder kunt. Ik vind het belangrijk om dit proces samen door te maken. Niets moet en niets is verplicht, jij hebt de regie over wat je mij vertelt en waar je wel en niet wat handvaten voor zou willen hebben.

profielfoto naomi hoogenboom

Mentale coaching

Dit is een krachtige vorm van begeleiding die individuen helpt bij het bereiken van persoonlijke groei, succes en welzijn. In een wereld die steeds veeleisender en complexer wordt, is mentale coaching een waardevol hulpmiddel geworden om met uitdagingen om te gaan en je volledige potentieel te benutten.

Wat houdt mentale coaching in?

Mentale coaching richt zich op het verkennen en ontwikkelen van iemands mentale, emotionele en psychologische capaciteiten. Dit proces omvat:

1. Zelfbewustzijn: Mentale coaching begint vaak met het begrijpen van jezelf, je waarden, overtuigingen en doelen. Dit inzicht vormt de basis voor verdere groei.

2. Doelstellingen en actieplannen: Samen met een mentale coach stel je haalbare doelen en ontwikkel je strategieën om deze doelen te bereiken.

3. Gedragsverandering: Mentale coaching helpt bij het identificeren en aanpakken van destructieve gewoonten en gedragspatronen, en ondersteunt bij het ontwikkelen van positieve en effectieve gewoonten.

4. Stressmanagement: Leer hoe je stress kunt verminderen, veerkracht kunt opbouwen en effectief met drukke levenssituaties kunt omgaan.

5. Communicatievaardigheden: Verbeter je communicatievaardigheden, zowel op persoonlijk als professioneel niveau, om betere relaties op te bouwen en conflicten op te lossen.

6. Zelfvertrouwen en motivatie: Mentale coaching helpt je om zelfvertrouwen te vergroten, negatieve zelfspraak te overwinnen en je motivatie te stimuleren.

Waarom mentale coaching?

Mentale coaching is relevant voor mensen uit alle lagen van de samenleving, of je nu een professional, atleet, student, ondernemer of gewoon iemand bent die streeft naar persoonlijke groei. Het helpt je bij het ontgrendelen van je potentieel, het bereiken van je doelen en het verbeteren van je algehele kwaliteit van leven.

Ook biedt het:

  • Stressvermindering: Het helpt je om stress te verminderen en beter om te gaan met uitdagingen.
  • Betere Besluitvorming: Je zult in staat zijn om weloverwogen beslissingen te nemen en obstakels te overwinnen.
  • Versterkte Relaties: Het verbetert relaties door effectieve communicatie en empathie te bevorderen.
  • Zelfacceptatie: Je leert jezelf te accepteren en vanuit een positieve mindset te leven.

 

Tarieven mentale coaching

Online coaching sessie

€60,-

We gaan dieper in op de uitdagingen waar je tegenaan loopt en je krijgt opdrachten mee om actief met verandering aan de slag te gaan

Duur: 60 minuten

Aantal sessies: afhankelijk van hulpvraag

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Mentale coaching

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor mentale coaching.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

vrouw met boek

Ontvang nu mijn GRATIS e-book met informatie en tips voor het voorkomen van pijn bij vrijen

Veel vrouwen hebben last van pijn bij vrijen. Dit e-book geeft informatie over hoe dit kan ontstaan en geeft je tips om zelf al aan de slag te gaan van het voorkomen van pijn bij vrijen.

Je hebt je met succes ingeschreven!