Intimiteitscoaching

Een leven vol seksueel zelfvertrouwen en zonder schaamte, hoe fijn zou dat zijn?!
JA! Dit wil ik

Herken jij je in een van de onderstaande stellingen?

5

Je voelt je niet vertrouwd met je intieme en seksuele zelf

5

Je merkt dat het stellen van grenzen moeilijk is waardoor er grensoverschrijdend gedrag is in je dagelijks leven en in seksuele relaties

5

Je voelt je onzeker of schaamt je over je intimiteitsproblemen

5

Je hebt pijn bij vrijen of na een orgasme en gaat intimiteit liever uit de weg

5

Je hebt moeite om een orgasme te krijgen

5

Je wilt meer seksuele en intieme verbinding verbinding met je partner

5

Het aangaan van een intieme relatie met anderen vind je moeilijk

Lees dan verder!

bloemen, bloesem, natuur

Gevolgen van intimiteitsproblemen

Intimiteitsproblemen kunnen diepgaande en persoonlijke uitdagingen met zich meebrengen, zoals vaginisme, het uitblijven van een orgasme, pijn bij seks en de impact van seksueel misbruik.

Bij vaginisme ervaar je mogelijk onvrijwillige samentrekkingen van de spieren rond de vagina, waardoor penetratie moeilijk of onmogelijk wordt. Dit kan frustratie, schaamte en een gevoel van falen veroorzaken.

Het uitblijven van een orgasme kan zowel mannen als vrouwen treffen en kan leiden tot gevoelens van ontevredenheid, frustratie en zelfs twijfel aan de eigen seksualiteit. Het is belangrijk om te begrijpen dat dit probleem vaak complex is en verschillende oorzaken kan hebben, zoals stress, medicatie of psychologische factoren.

Pijn bij seks, zoals dyspareunie, kan zowel fysieke als emotionele impact hebben. Het kan leiden tot vermijdingsgedrag, angst voor seksuele activiteit en spanning in de relatie.

Seksueel misbruik heeft vaak diepe en langdurige gevolgen op het gebied van intimiteit en seksualiteit. Het kan leiden tot een verlies van vertrouwen, angst en een verstoorde relatie met het eigen lichaam.

Ontdek de vreugde van seksuele vrijheid en diepe verbinding

Stel je voor dat je eindelijk de vrijheid voelt om volledig jezelf te zijn in je seksualiteit. Je voelt je zelfverzekerd en comfortabel met je lichaam, je verlangens en je behoeften. Intimiteit is geen bron van zorgen of stress meer, maar een bron van plezier en diepe verbinding.

Als je geen last meer hebt van intimiteitsproblemen, voel je een diepe innerlijke rust. Je hebt de hindernissen overwonnen die je ervan weerhielden om ten volle van je seksualiteit te genieten. Je voelt je bevrijd van schaamte, schuldgevoelens of onzekerheid die je eerder misschien hebt ervaren.

Het herstel van je intimiteitsproblemen heeft een positieve invloed op andere gebieden van je leven. Je voelt je zelfverzekerd in je relaties, omdat je in staat bent om open en eerlijk te communiceren over je verlangens en grenzen. Je voelt je meer in contact met je eigen lichaam en emoties, waardoor je beter kunt genieten van intieme momenten met je partner.

Wanneer intimiteteitsproblemen geen rol meer spelen, ervaar je een gevoel van vrijheid en zelfvertrouwen. Je voelt je krachtig in je eigen seksuele identiteit en kunt jezelf volledig uitdrukken op een manier die voor jou goed voelt. Je kunt je seksualiteit te omarmen als een belangrijk en natuurlijk onderdeel van je leven.

Bij welke klachten:

Voor onder andere de volgende klachten kun je je aanmelden;

Vaginisme

Orgasmeproblemen

Seksueel misbruik

Pijn bij seks

Vragen over intimiteit in het algemeen

kersenbloesem

“Samen op weg naar een gelukkig en vertrouwd intiem leven”

Ontdek de weg naar seksuele bevrijding en een leven vol vreugde en verbinding

Ik ben Naomi Hoogenboom en ik ben seksuoloog en intimiteitscoach.

Intimiteitscoaching is gericht op het bieden van een veilige en ondersteunende omgeving, waarin je jezelf kunt uiten zonder oordeel. We zullen samenwerken om inzicht te krijgen in de specifieke uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd en op maat gemaakte strategieën ontwikkelen om deze te overwinnen.

Of je nu worstelt met een laag libido, vaginisme, pijn tijdens de seks, communicatieproblemen met je partner of andere seksuele kwesties, ik sta klaar om je te begeleiden naar een leven van seksuele vrijheid en vervulling.

Geef jezelf de kans om een leven te leiden waarin seksualiteit een bron van vreugde en verbinding is. Je verdient het om volledig te genieten van een gezonde en bevredigende seksualiteit, en ik ben er om je te ondersteunen op deze reis naar seksuele bevrijding.

profielfoto naomi hoogenboom

Volg je mij al op social media?

Hier deel ik nog meer waardevolle tips die je kunt gebruiken!

 

Het resultaat van online intimiteitscoaching is dat…

  • … jij je niet meer schaamt voor je intimiteitsproblemen

  • … jij meer seksueel zelfvertrouwen hebt

  • … jij je beter in je vel voelt zitten

  • … jij beter weet waar je grenzen liggen en hoe je deze moet aanpakken

  • … jij beter kan communiceren met je partner over je intimiteitsproblemen

  • … jij je niet meer onzeker voelt over je intimiteitsproblemen

  • … je intimiteitsproblemen zijn opgelost

  • … jij weer kunt genieten van seks, intimiteit en seksualiteit

Tijdens mijn begeleiding en coaching krijg je inzicht in de oorzaak van jouw intimiteitsproblemen, maar gaan we het ook hebben over wat je zelf kunt doen om de situatie te verbeteren. We bespreken op basis van jouw specifieke situatie welke mogelijkheden er zijn en kijken naar welke manier jij prettig vindt.

Andere coachees gingen je voor

Door de begeleiding van Naomi heb ik minder last van mijn vaginisme en heb ik ook leren accepteren dat ik dit heb. Ze heeft mij geleerd dat dit niet raar is en daardoor voel ik mij ook al beter.

– Fleur Z., 32 jaar, Amsterdam

Omdat ik in het verleden misbruikt ben vond ik het lastig om naar mijzelf te kijken op een seksuele manier en vond ik het lastig om mijzelf überhaupt aan te raken. Door het praten met Naomi en de oefeningen die zij mij gegeven heeft, gaat dit een stuk beter nu! Ik heb meer zelfvertrouwen en daar ben ik heel blij mee. Op naar de volgende stappen!

– Mariëlle de J., 29 jaar, Lelystad

Ontdek de kracht van persoonlijke begeleiding!

Kennismakingsgesprek

Dit is een gesprek wat bedoeld is om te kijken naar de problemen waar jij tegenaan loopt. Verder maken we kennis met elkaar in dit gesprek en zal ik je wat meer vertellen over mijzelf en over hoe ik werk. Aan het einde van het gesprek kunnen we kijken of er een klik is en kunnen we vervolgsessies inplannen.

Samen kijken naar wat je nodig hebt

Aan de hand van je hulpvraag gaan we een plan voor je maken. In dit plan staat hoeveel sessies je ongeveer nodig zult hebben om het probleem aan te pakken en waar deze sessies uit zullen bestaan.

Online coaching sessies

Alle coaching sessies zullen online plaatsvinden. We gaan door middel van video gesprekken dieper in op de problemen waar je tegenaanloopt. Verder ben ik via de online omgeving altijd via chat ook bereikbaar om je tussentijdse vragen te beantwoorden.

Opdrachten voor thuis

Om de coaching goed te laten slagen krijg je via de online omgeving ook wat opdrachten die je thuis kunt doen toegestuurd. Deze opdrachten gaan je helpen om je problemen beter en sneller aan te pakken en er op een actieve manier mee aan de slag te gaan.

Prijzen coaching

Kies vandaag nog voor seksueel zelfvertrouwen en verlos jezelf van je schaamte en onzekerheid!

Veelgestestelde vragen:

Worden de kosten van de coaching vergoed door de zorgverzekeraar?

De kosten van de coaching worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Je investeert dus zelfstandig in jouw eigen proces, en dat maakt het misschien alleen maar mooier!

Via welk platform vindt de coaching plaats?

Je online omgeving, waar alleen jij en ik in kunnen kijken, is via Trackler. Hiervoor krijg je inloggegevens zodra jij je hebt aangemeld. Via Google Meet, hebben wij videocalls. Deze videocalls kunnen, alleen als jij dit wilt, eventueel opgenomen worden en in je online omgeving gezet worden zodat je dit kunt terugkijken. 

Kan ik mij ook samen met mijn partner aanmelden voor coaching?

De prijzen die getoond worden zijn prijzen op basis van indivuele coaching. Wanneer je één of meerdere keren je partner hier ook bij wilt hebben, komt er een partner toeslag bij van €30,- per sessie.

Gun jezelf een leven zonder je zorgen te hoeven maken over je intimiteitsproblemen, zonder schaamte en onzekerheid en ga voor zelfvertrouwen, een leven zonder intimiteitsproblemen en gun dit jezelf. Je bent het waard!

Ben je nog niet klaar voor deze investering in jezelf? Download dan mijn GRATIS e-book met informatie en een stappenplan voor meer seksuele zelfliefde. 

Je kunt met dit e-book al kleine eerste stapjes maken, naar meer acceptatie en meer mildheid naar jezelf. Wanneer je na het lezen van dit e-book toch voor jezelf kiest en jezelf gunt dat je zonder intimiteitsproblemen, schaamte en onzekerheid mag leven, ben je van harte welkom om je aan te melden voor intimiteitscoaching. 

ebook seksuele zelfliefde
vrouw met boek

Ontvang nu mijn GRATIS e-book met informatie en tips voor het voorkomen van pijn bij vrijen

Veel vrouwen hebben last van pijn bij vrijen. Dit e-book geeft informatie over hoe dit kan ontstaan en geeft je tips om zelf al aan de slag te gaan van het voorkomen van pijn bij vrijen.

Je hebt je met succes ingeschreven!