GRATIS e-book met een stappenplan voor het aanpakken van je relatieproblemen

Je hebt al een tijdje relatieproblemen, het loopt niet lekker tussen jullie, maar je weet niet zo goed hoe deze problemen zijn ontstaan en hoe je ze samen kunt gaan aanpakken. Dit e-book gaat je bij de volgende uitdagingen helpen:

N

Je leert herkennen waar de problemen vandaan komen

N

Je leert hoe je vervelend gedrag van je partner kunt herkennen en accepteren

N

Je leert situaties uit te pluizen en te ontdekken waar het mis is gegaan, zodat je er een volgende keer voor kunt zorgen dat de uitkomst eens anders is

N

Je leert om op een positieve manier met elkaar te communiceren zonder jezelf te verliezen en met respect voor de ander

gratis ebook relatieprblemen oplossen
profielfoto naomi hoogenboom

Mijn naam is Naomi en ik ben relatiecoach, aangenaam!

Ik ben Naomi en ben oprichter van Private Balance coaching. Ik heb al vrij jong een nieuwsgierigheid ontwikkeld voor intimiteit. Door die nieuwsgierigheid ben ik veel gaan lezen en veel informatie gaan opzoeken. Hierdoor kwamen mensen op een gegeven moment naar mij toe met hun intimiteitsvragen en relatievragen. Dit is, onder andere, de reden dat ik mij ben gaan specialiseren in seksualiteit, intimiteit en liefdesrelaties. 

Mijn ervaringen hebben me geleerd dat er veel mensen zijn die worstelen met problemen op het gebied van intimiteit, seksualiteit en relaties. Deze problemen kunnen ervoor zorgen dat je je minder waard voelt, minder zelfvertrouwen hebt en gefrustreerd raakt.

Graag help ik jou jezelf te ontdekken, je intimiteitsproblemen aan te pakken en aan je relatieproblemen te werken. Ik werk vanuit kracht, liefde, kennis en gelijkwaardigheid. Samen gaan we doelen stellen en kijken naar hoe deze doelen behaald kunnen worden.

Ik ben een coach en geen therapeut, dit betekent dat ik je niets op ga leggen of verplicht, maar dat wij samen gaan kijken naar wat haalbaar is en waar jij je prettig bij voelt.

Anderen gingen jou voor en vonden dit van het e-book

“Mijn vriend en ik liepen al een tijdje tegen dingen aan in onze relatie, maar als we hierover wilden praten met elkaar liep dat eigenlijk altijd uit op ruzie en geschreeuw. Door het ebook van Naomi hebben mijn partner en ik een stappenplan waarmee we aan de slag kunnen om dit te veranderen. Fijn dat er ook opdrachten in staan!”

– Arjan G, 36 jaar, Apeldoorn

“Bedankt voor het schrijven van dit ebook! Het heeft ons ontzettend op weg geholpen in onze relatie. We zijn er nog niet, maar met kleine stapjes is er verbetering.”

– Manon H, 43 jaar, Bergen op Zoom

vrouw met boek

Ontvang nu mijn GRATIS e-book met informatie en tips voor het voorkomen van pijn bij vrijen

Veel vrouwen hebben last van pijn bij vrijen. Dit e-book geeft informatie over hoe dit kan ontstaan en geeft je tips om zelf al aan de slag te gaan van het voorkomen van pijn bij vrijen.

Je hebt je met succes ingeschreven!