Informatie en tips voor het voorkomen van pijn bij vrijen

In mijn praktijk heb ik gemerkt dat veel vrouwen worstelen met dit probleem en vaak niet weten waar ze moeten beginnen om het aan te pakken. Daarom heb ik besloten dit e-book samen te stellen, zodat ik waardevolle informatie en praktische tips kan delen om je te helpen bij het omgaan met pijn bij vrijen.

Pijn bij vrijen begrijpen

Informatie over zelfzorg en goede voorbereiding

Informatie over het versterken van de intimiteit

Oefeningen voor pijnvermindering

Het belang van grenzen en grenzen aangeven

vrouw met boek
profielfoto naomi hoogenboom

Elke vrouw moet zonder pijn te hebben kunnen genieten van seks

Samen met mijn partner heb ik al ruim 5 jaar een erotische winkel. Sinds het openen van deze winkel hebben wij meer inzicht gekregen in waar mensen tegenaan lopen op het gebied van intimiteit en seksualiteit. Doordat ik meer informatie wilde hebben over deze onderwerpen ben ik mij gaan specialiseren en zodoende ben ik seksuoloog geworden.

Als seksuoloog begrijp ik maar al te goed hoe belangrijk seksueel welzijn is voor ons algehele welbevinden. Toch kan het voorkomen dat vrouwen te maken krijgen met pijn tijdens het vrijen, wat een aanzienlijke impact kan hebben op hun seksuele ervaring en relatie.

Ik hoop dat dit e-book je zal inspireren om je seksuele gezondheid te verbeteren en pijn bij vrijen aan te pakken op een manier die bij je past. Onthoud dat elke stap die je zet, hoe klein ook, een positieve invloed kan hebben op je seksuele welzijn en relatie.

Warme groet,

Naomi Hoogenboom

Wat andere vrouwen over dit e-book zeggen

Door dit e-book heb ik zelf al een begin kunnen maken aan het oplossen van de problemen waar ik tegenaan loop. Goede informatie en fijne tips. Na dit e-book heb ik toch besloten om ook afspraken bij Naomi in te plannen. Ik was gemotiveerd geraakt om met mijn problemen aan de slag te gaan.

– Femke D., 29 jaar, Leiden

Dit e-book heeft me geholpen de reden te achterhalen van mijn pijn bij seks. Door de duidelijke informatie is het kwartje gevallen bij mij. Dit e-book is een absolute aanrader voor elke vrouw die hiermee worstelt.

– Marjon P., 34 jaar, Amstelveen

vrouw met boek

Ontvang nu mijn GRATIS e-book met informatie en tips voor het voorkomen van pijn bij vrijen

Veel vrouwen hebben last van pijn bij vrijen. Dit e-book geeft informatie over hoe dit kan ontstaan en geeft je tips om zelf al aan de slag te gaan van het voorkomen van pijn bij vrijen.

Je hebt je met succes ingeschreven!