10 Tips om een winterdip te voorkomen

Dit boek gaat je helpen om zelf aan de slag te gaan met het voorkomen van een winterdip. Je hoeft de winterdip niet te ”ondergaan”. Je hebt zelf de kracht om hier verandering in te brengen. Je gaat 10 vrij simpele tips vinden in dit boek. En je hoeft ze echt niet allemaal op te volgen. Maar ik kan je verzekeren dat jij je winterdip makkelijker doorkomt als je met minimaal 1 tip actief en vol bewustzijn aan de slag gaat.

N

Zelf actief aan de slag met het voorkomen van een winterdip

N

De tips zijn makkelijk toe te passen

N

Duidelijke en heldere informatie over het voorkomen van een winterdip

N

Inclusief werkblad ''Winterdip actieplan''

winterdip voorkomen
profielfoto naomi hoogenboom

Samen gaan wij op reis naar verbetering

Hi! Ik ben Naomi Hoogenboom en ik ben luistercoach.

Al vrij jong heb ik een eetstoornis ontwikkeld welke gepaard ging met een depressie. Ik heb hiervoor veel en lang therapie gehad en ben hier uiteindelijk gelukkig bovenop gekomen. Doordat ik deze dingen heb meegemaakt, heb ik ook veel verhalen van andere mensen meegemaakt. Ik heb leren luisteren naar mijzelf en naar anderen en heb geleerd mij ook in de ander te kunnen verplaatsen. Dit maakt dat vrienden, familie en kennissen altijd graag naar mij toekomen voor een luisterend oor en wat advies.

Uiteindelijk heb ik 8 jaar geleden mijn huidige partner mogen ontmoeten. Samen zijn wij een erotische winkel in Alkmaar gestart. Het is ons opgevallen dat veel mensen niet alleen voor het aanschaffen van producten naar de winkel komen, maar ook voor een luisterend oor en advies over uitdagingen die zij tegenkomen op seksueel gebied. Dit maakt dat ik mij hier verder in ben gaan specialiseren. Zodoende kunnen wij nu met veel kennis in huis goed advies geven aan mensen in de winkel.

Ik ben altijd in voor en goed gesprek en luister graag naar wat mensen te zeggen hebben. Ik ben ook een heel zorgzaam en empatisch persoon, dus ik zal mij vaak goed in kunnen leven in de situatie en geef graag advies of handvaten waar jij mee verder kunt. Ik vind het belangrijk om dit proces samen door te maken. Niets moet en niets is verplicht, jij hebt de regie over wat je mij vertelt en waar je wel en niet wat handvaten voor zou willen hebben.

Wat anderen over dit e-book zeggen:

 “Door dit ebook weet ik nu beter wat ik in kan zetten om mijn winterdip te voorkomen. Ik heb na het lezen van dit ebook nog een gesprek met Naomi ingepland en zij heeft mij nog wat extra tips gegeven die wat beter bij mijn situtatie aansluiten.”

– Anne B., 34 jaar

 “Wat fijn om zo veel tips in één boek te hebben. Zo hoef ik niet heel het internet af te zoeken. Het werkblad aan het einde van het boek is ook heel fijn, zo heb ik in één overzicht helder wat ik kan inzetten.”

– Manon H, 38 jaar

vrouw met boek

Ontvang nu mijn GRATIS e-book met informatie en tips voor het voorkomen van pijn bij vrijen

Veel vrouwen hebben last van pijn bij vrijen. Dit e-book geeft informatie over hoe dit kan ontstaan en geeft je tips om zelf al aan de slag te gaan van het voorkomen van pijn bij vrijen.

Je hebt je met succes ingeschreven!