Omarm je seksuele zelfliefde voor ultiem genot

Wanneer je last hebt van intimiteitsproblemen, is het vaak ook zo dat jij jezelf niet meer sexy of aantrekkelijk vindt. Je voelt je onzeker, schaamt je en hebt minder zelfvertrouwen. Om beter om te kunnen gaan met je intimiteitsproblemen is het goed om te investeren in het vergroten van je seksuele zelfliefde. 

N

Informatie over zelfliefde

N

Erkennen van seksuele verlangens

N

Zelfcompassie

N

Grenzen ontdekken en stellen

ebook seksuele zelfliefde
naomi hoogenboom

Seksuele zelfliefde is ontzettend belangrijk en kan nare momenten voorkomen

Ik ben Naomi en ben oprichter van Private Balance coaching. Ik heb al vrij jong een nieuwsgierigheid ontwikkeld voor intimiteit. Door die nieuwsgierigheid ben ik veel gaan lezen en veel informatie gaan opzoeken. Hierdoor kwamen mensen op een gegeven moment naar mij toe met hun intimiteitsvragen en relatievragen. Dit is, onder andere, de reden dat ik mij ben gaan specialiseren in seksualiteit, intimiteit en liefdesrelaties.

Mijn ervaringen hebben me geleerd dat er veel (jonge) vrouwen zijn die worstelen met problemen op het gebied van intimiteit, seksualiteit en relaties. Deze problemen kunnen ervoor zorgen dat je je minder waard voelt, minder zelfvertrouwen hebt, je schaamt en gefrustreerd raakt.

Dit e-book gaat je helpen om zelf al aan de slag te gaan om meer liefde en mildheid voor jezelf te creeëren op seksueel gebied. Ik ben ervan overtuigd dat je hiermee al wat eerste kleine stappen kunt zetten naar verbetering. 

Ervaringen van vrouwen die dit ebook al gelezen hebben

“Door dit e-book te lezen heb ik de eerste stappen kunnen maken in het aanraken van mijzelf, zonder dat ik met mijn eetstoornis bezig ben. Ik blijf dit heel moeilijk vinden, maar ik heb nu wel een gids die mij kan helpen.”

– Malou R., 25 jaar, Sneek

 “Fijn om nu te weten aan welke stappen ik kan werken om meer van mezelf te gaan houden. Fijne houvast.”

– Debby P. 28 jaar, Schagen

Voordelen van het vergroten van je seksuele zelfliefde

  • Je krijgt een verbeterd zelfbeeld

Door je seksuele zelfliefde te vergroten, ontwikkel je een positiever beeld van je eigen lichaam en seksualiteit

  • Verhoogd genot

Wanneer je jezelf beter kent op seksueel gebied, kun je beter communiceren over je behoeften en verlangens met een partner.

  • Betere relaties

Seksuele zelfliefde speelt ook een cruciale rol in het opbouwen van gezonde en bevredigende relaties.

Het vergroten van je seksuele zelfliefde is een reis van zelfontdekking en acceptatie. Het kan je helpen om een gezondere relatie met je eigen lichaam en seksualiteit te ontwikkelen, wat op zijn beurt positieve effecten heeft op andere gebieden van je leven. Door je seksuele zelfliefde te vergroten, geef je jezelf de toestemming en vrijheid om te genieten van je eigen seksualiteit en te streven naar vervulling en plezier op je eigen voorwaarden.

ebook seksuele zelfliefde
vrouw met boek

Ontvang nu mijn GRATIS e-book met informatie en tips voor het voorkomen van pijn bij vrijen

Veel vrouwen hebben last van pijn bij vrijen. Dit e-book geeft informatie over hoe dit kan ontstaan en geeft je tips om zelf al aan de slag te gaan van het voorkomen van pijn bij vrijen.

Je hebt je met succes ingeschreven!