Coaching mentale gezondheid

Samen op weg naar mentale balans
Gratis adviesgesprek inplannenMeer informatie

Coaching mentale gezondheid

Hi! Ik ben Naomi Hoogenboom en ik ben luistercoach.

Al vrij jong heb ik een eetstoornis ontwikkeld welke gepaard ging met een depressie. Ik heb hiervoor veel en lang therapie gehad en ben hier uiteindelijk gelukkig bovenop gekomen. Doordat ik deze dingen heb meegemaakt, heb ik ook veel verhalen van andere mensen meegemaakt. Ik heb leren luisteren naar mijzelf en naar anderen en heb geleerd mij ook in de ander te kunnen verplaatsen. Dit maakt dat vrienden, familie en kennissen altijd graag naar mij toekomen voor een luisterend oor en wat advies.

Uiteindelijk heb ik 8 jaar geleden mijn huidige partner mogen ontmoeten. Samen zijn wij een erotische winkel in Alkmaar gestart. Het is ons opgevallen dat veel mensen niet alleen voor het aanschaffen van producten naar de winkel komen, maar ook voor een luisterend oor en advies over uitdagingen die zij tegenkomen op seksueel gebied. Dit maakt dat ik mij hier verder in ben gaan specialiseren. Zodoende kunnen wij nu met veel kennis in huis goed advies geven aan mensen in de winkel.

Ik ben altijd in voor en goed gesprek en luister graag naar wat mensen te zeggen hebben. Ik ben ook een heel zorgzaam en empatisch persoon, dus ik zal mij vaak goed in kunnen leven in de situatie en geef graag advies of handvaten waar jij mee verder kunt. Ik vind het belangrijk om dit proces samen door te maken. Niets moet en niets is verplicht, jij hebt de regie over wat je mij vertelt en waar je wel en niet wat handvaten voor zou willen hebben.

profielfoto naomi hoogenboom

Coaching mentale gezondheid

Kennismaking

Wanneer jij interesse hebt in coaching voor je mentale gezondheid kun je kosteloos een adviesgesprek inplannen. Tijdens dit adviesgesprek van 30 minuten praten wij over waar jij tegenaan loopt en wat mijn werkwijze is.

Online coaching sessies

In de online coaching sessies gaan wij aan de slag met de hulpvragen en doelen die besproken zijn in het adviesgesprek. Ik vind het heel belangrijk dat wij in overleg gaan kijken aan hoeveel sessies jij behoefte hebt, je bent niets verplicht.

 

Prijzen coaching mentale gezondheid

Online coaching sessie

€60,-

We gaan dieper in op de uitdagingen waar je tegenaan loopt en je krijgt opdrachten mee om actief met verandering aan de slag te gaan

Duur: 60 minuten

Aantal sessies: afhankelijk van hulpvraag

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Coaching mentale gezondheid

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor coaching voor mentale gezondheid.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

vrouw met boek

Ontvang nu mijn GRATIS e-book met informatie en tips voor het voorkomen van pijn bij vrijen

Veel vrouwen hebben last van pijn bij vrijen. Dit e-book geeft informatie over hoe dit kan ontstaan en geeft je tips om zelf al aan de slag te gaan van het voorkomen van pijn bij vrijen.

Je hebt je met succes ingeschreven!